Malehookersi posebni gosti Megadethu i Slayeru

malehookers-promo

Žestoko, žešće, najžešće – prolomit će se zagrebačkom Arenom kad 6.04.2011. pred publiku izađu Malehookers, Megadeth i Slayer! Megadeth & Slayer, dva benda iz ‘velike četvorke’ u sklopu svoje europske turneje’ European carnage tour 2011′ nastupiti će u Zagrebu 06.04.2011 g. , a poseban gost na koncertu biti će svima znan rock and roll bend iz Zagreba, Malehookers.

Miljenici zagrebačke publike, Malehookersi, na glazbenoj sceni pojavili su se 1996. godine i bili su pravo osvježenje. Njihova obrada pjesme ‘Čudna šuma’, poznatije i kao ‘Čuvajte nas, pazite nas’ na kojoj Malehookers surađuju sa mnogim priznatim glazbenicima: dvojcem ‘Bože Sačuvaj’, Davorom Gopcem, Goranom Baretom, Davorinom Bogovićem, Dubravkom Ivanišem Ripperom, Milom Kekinom i Alenom Marinom, postala je hit te je proglašena je službenom himnom rock nagrade ‘Crni Mačak’. Izdali su 2 uspješna albuma do 1999. godine kada prestaju s radom.

Srećom, ne zauvijek. Sredinom 2008. Bend se okuplja u malo izmijenjenom sastavu te izlazi albumom ‘Muški svijet’ u izdanju Menarta u 11. mjesecu 2009. godine koji je mahom ‘osvojio’ eminentne glazbene kritičare, dok su se singlovi ‘Zagrebačko Zlo’, ‘Bolje da ovdje ostanemo sami’ i ‘Najgora’ dugo držali na domaćim radijskim top ljestvicama.

U međuvremenu su pjesme sa ‘Muškog svijeta’ snimili na engleskom, skladali glazbu za film ‘Takav ti je život’ mladog redatelja Saše Dodika (u kojem glume eminentna glumačka imena poput Ljubomira Kerekeša i Amara Bukvića, Ivice Pucara…) te odradili uspješnu promo turneju po hrvatskim gradovima.

Megadeth i Slayer bendovi su koji imaju istančan glazbeni ukus i zato ne iznenađuje da su se odlučili upravo za Malehookerse, kultni zagrebački bend koji će biti još jedan izvrstan začin ovoj paprenoj glazbenoj večeri.

Ček dis aut