Mangroove feat. Dado Topić & Igor Geržina – “Pokušaj”

Grupa Mangroove najavljuje treći studijski album čiji je izlazak planiran krajem listopada u izdanju Dancing Beara. Nakon uspješnih singlova ‘Sami’, ‘Ljubavna’ i ‘Nije da me ne voliš’ predstavljaju spot za aktualni singl ‘Pokušaj’ koji su snimili u suradnji s legendarnim glazbenikom Dadom Topićem, a pridružuje im se i svjetski priznati saksofonist Igor Geržina.
Novim singlom zagrebački Mangroove razotkrio se na sasvim nov način i predstavio pomalo neuobičajenu pop blues pjesmu koja osvaja top liste i radijske urednike, a odmah po objavi ušla je i na HR TOP 40 najemitiranijih domaćih singlova.

foto: Sanja Šantak
foto: Sanja Šantak
Na aktualnom singlu ‘Pokušaj’ se uz Dadu Topića i Igora Geržinu pojavljuje još nekoliko sjajnih glazbenika pa tako treba svakako spomenuti Janka Novoselića na bubnjevima i Zvonimira Šestaka za kontrabasom te čaroliju hammonda koju nam je podario Viktor Lipić.Spot za pjesmu ‘Pokušaj’ je sniman u plesnom centru Andrea’s Room pod redateljskom palicom Gorana Kovačića. Željka je plijenila pažnju u neobičnoj haljini dizajnerice Alene Orović, a za šminku je odgovorna vizažistica Irena Erceg. U spotu se pojavljuje i žongler Davor Peršić.

“Na snimanju spota je bilo vrlo zabavno i opušteno, a Dado Topić i Igor Geržina, osim što su legendarni glazbenici, vrlo su normalni i dragi ljudi. Dado je bio opušten iako je i sam priznao da nije u životu snimao puno spotova, a otkrio mi je i da bi, osim sa mnom, rado snimio i duet s Lady Gagom.” uz osmijeh je rekla Željka Veverec nakon snimanja.

Ček dis aut