Mangroove – “Sami”

Mangroove predstavljaju spot za pjesmu ”Sami”, za aktualni singl objavljen početkom travnja. Spot je sniman u šumi na Sljemenu, a režirala ga je Eva Kraljević.

O singlu producent pjesme Zvonimir Dusper – Dus kaže: ”Osobno sam iznimno zadovoljan ovom produkcijom jer mislim da stvar stvarno zvuči odlično, a da to nije postignuto nekim forama i producentskim dodacima, nego skladnim uklapanjem samo tri instrumentalista s odličnim vokalom. Lijepo je kad u produkciji ne moraš ispravljati greške, nego se možeš fokusirati na stvaranje zvučne slike. Mislim da je s ovim singlom i ostatkom materijala koji Mangroove priprema za nadolazeći album ekipa sazrjela i našla svoje unikatno mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni.”Mangroove istovremeno  radi na novim pjesmama za novi album.

”Nove pjesme nastale su u suradnji sa Svemirom kako to i obično biva, ali ovoga puta fokus je na našem unutarnjem  svemiru  koji istražujemo. Svemiru osobe! Naravno istraživanje počinje uvijek  svakim novim albumom i stvaranjem, ali ovoga puta pokušali smo uloviti tu svjesnost vlastite stvarnosti koja zapravo kreira sve. Zvuči jako komplicirano, ali zapravo radi se o jednom trenutku u životu kad shvatite da bez obzira na to koliko ljudi i vanzemaljaca poznajete i  volite ili vas vole, neke se stvari događaju u vama i zbog vas i stvaraju svijet- svemir, stvarnost. Bilo da se radi o velikim emocijama ili malim senzacijama običnog  dana – sami smo!”  kaže pjevačica Željka Veverec.

Ček dis aut