MASTER GUITAR TOUR: THOMAS ZWIJSEN (NL) & BEN WOODS (U.S.A.) u Hard Placeu

Kako to zvuči kad virtuozni klasični gitarista i virtuozni flamenco gitarista izvode pjesme Iron Maidena, Judas Priesta, Metallice i ostalih sličnih bandova imat ćete ekskluzivnu priliku čuti u petak 16.10. u klubu Hard Place u Zagrebu.

masterguitarThomas Zwijsen iz Nizozemske i Ben Woods iz Amerike su udružili snage i svoje dvije akustične gitare i krenuli na Master Guitar Tour 2015 koja ih po prvi puta dovodi u Hrvatsku. Ovi gitaristi svjetske klase sviraju Flamenco, Classical, Pop, Rock, Metal, Surf, ali i svoje originalne kompozicije. Njihovi koncerti su neviđena atrakcija i velika nam je čast da ih po prvi puta u Hrvatskoj možete čuti i vidjeti upravo u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu.

Jedan od najtalentiranijih i najtraženijih Flamenco gitarista u Americi – Ben Woods – poznat je po kreiranju novog žanra u glazbi – Flamenco Metal! On je razvio tehniku sviranja gitare i napravio aranžmane za svoje bandove FLAMETAL i HEAVY MELLOW sa kojima izvodi ovu neobičnu kombinaciju metal pjesama sa flamenco gitarom. Milijuni fanova širom svijeta obožavaju njegov novi i originalni stil.

Thomas Zwijsen je klasični gitarista koji je postao svjetski poznat po svojim aranžmanima rock hitova za klasičnu solo gitaru. Nakon više od 6 milijuna pregleda na YouTubeu Thomas je izdao album pod nazivom “Nylon Maiden” koji, kao što samo ime kaže, donosi pjesme Iron Maidena na “najlonskim” žicama. Fenomenalni uspjeh nastavili su i albumi “Nylonized” i “Nylon Maiden II” na kojima se pojavljuje impresivna lista specijalnih gostiju koju između ostalih sačinjavaju i članovi bandova Dream Theater, Iron Maiden i Europe.

Ne propustite pogledati ova dva fenomenalna glazbenika na njihovom prvom predstavljanju Hrvatskoj publici.

Ulaz je slobodan!

Ček dis aut