MASTODON obogaćuju line-up T-Mobile INmusic festivala!

mastodon

Popis imena koji stižu na zagrebački INmusic festival ne prestaje rasti, a još manje iznenađivati. Mastodon je novo veliko ime koje se danas pridružilo već objavljenim Arcade Fire, TV On The Radio, Grinderman, Jamiroquai, Cypress Hill i Elemental.

Ranije ovog mjeseca objavili smo kako je ovaj američki progresivni metal rock bend iz Atlante izdao svoj koncertni CD/DVD pod nazivom “Live at the Aragon”. Izdanje je pušteno u prodaju 15.ožujka preko Reprise Records. Koncert je sniman 17.listopada 2009. tokom nastupa u Aragon Ballroom dvorani u Chicagu. Tom su prigodom odsvirali zadnji album ‘Crack The Skye‘ u cijelosti i nastavili s žestokim rifovima s ostalih albuma poput “Circle Of Cysquatch,” “Aqua Dementia,” “Where Strides The Behemoth” ,“Mother Puncher” i zaključili ga brutalnom obradom pjesme “The Bit”(Melvins).

Mastodon, koji slovi za jedno od inovativnijih imena metal scene danas, jedan je od bendova kome se možemo zaista veseliti ovo ljeto na Jarunu, a vrlo vjerojatno i očekivati odličnu set listu referirajući se na nedavno izdani live album.

Ček dis aut