McCartneyev bubnjar najavio šefov novi album

Prošlo je šest godina od Paul McCartneyevog posljednjeg izdanja sa originalnim materijalima. Ali prema tvrdnjama njegovog dugogodišnjeg bubnjara Abea Laboriela Jr. , bivši član Beatlesa je od tad napisao još jako puno pjesama. Navodno su započeli sessioni za slijedeći LP.

“Vrlo je uzbudljivo”, Laboriel je izjavio za Boston Globe. “Pregršt različitih stilova. Vrlo je mladenački – ponekad rokerski agresivno, a zatim kantautorski i intimno.”

To je najnovija serija McCartneyevih pjesama na kojima je Laboriel dio benda, a započeo je sa “Driving Rain” 2001. godine iz vremena kada se McCartney suočio sa smrću svoje supruge Linde, te je želio svjež početak. Laboriel ističe da glazba nikad ne prestaje u McCartneyevom svijetu, te spominje kako čak i dok radi voćnu salatu pjevuši.

U međuvremenu, Laboriel i bend imaju već niz dogovorenih koncerata sa svojim šefom. McCartney je svakako najstariji član benda, ali to nikako ne znači da gubi energiju. Laboriel tvrdi da je prepun bezgranične energije. Dok je on nakon trosatnog koncerta mrtav umoran, McCartney i dalje bezbrižno skakuće.

Ček dis aut