Menart party No.2


clip_image001Jedno od najobećavajućih domaćih imena – grupa Sane, nastupaju u In baru u četvrtak 12.11.. Riječ je o grupi s jednim od najboljih hrvatskih rock vokala i odličnom ritam sekcijom – zajedno čine koncertnu atrakciju! Svojim šarolikim repertoarom koji uključuje njihove autorske pjesme te poneku obradu poznatih pjesama u SANE duhovitom stilu, garantiraju izvrstan koncertni ugođaj!

Sane se 1998. godine predstavio publici svojim prvim albumom ‘Antelupiulla‘. Ove godine su nastupili na Dori u konkurenciji za izbor pjesme za Euroviziju 2009. s pjesmom ‘Dečko’, a  u novoj, trio postavi koju sada čine Nikola Marjanović (vokal/gitara), Stjepan Krznarić (vokal/bas) i Thomas Balaž (bubanj), Sane sada zvuči čvršće i zrelije nego ikad. Njihov aktualni singl za pjesmu ‘Ja bih preživio’ odlična je obrada poznate pjesme preminulog kralja funka Dina Dvornika koja zbog svog groovea odmah ulazi u uho…

Bit će to druga u nizu glazbenih večeri koju Menart organizira u tom popularnom zagrebačkom klubu. Nakon sjajne promocije sarajevske grupe Regina i ovoga puta ugodni ambijent i ljubazno osoblje INbara bit će najbolje rješenje za dobar provod i zabavu te mnoga glazbena iznenađenja sljedećeg četvrtka!

Ulaznica tu večer iznosi samo 20 kn, a vrata su otvorena od 21 sati! Be there!

http://www.inbar.hr
http://www.myspace.com/listen2saneČek dis aut