Meshuggah predstavili spot za pjesmu “I Am Colossus”

Meshuggah će po za dvadesetak dana prvi puta nastupiti u Hrvatskoj, točnije 29. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture. Na ovoj turneji prestavljaju svoj posljednji album „Koloss“ (2012.) koji je stilski objedinio sve što je Meshuggah do sada radio, postavši najuspješniji, a mnogi kažu i najbolji album u cjelokupnoj povijesti benda.

Upravo s tog albuma predstavljen je novi video uradak dostojan pionira progressive metal zvuka. Naime, spot za pjesmu I Am Colossus izgleda kao savršeni hommage Timu Burtonu i dosadašnjim vizualnim rješenjima Toola. Autori spota su  Owe Lingvall i Magnus Jonsson, a njihov uradak pogledajte u linku iznad teksta.

Meshuggah se prije početka sjevernoameričke turneje s Intronautom i Animals as Leaders ujedinio s sponzorom turneje Scion/AV, izdavačkom kućom u vlasništvu Toyote, i objavio besplatni EP, koji možete besplatno skinuti ovdje ukoliko podjelite svoj e-mail sa Scion/AV-om.

Svakako ne propustite provjeriti švedsku metal atrakciju uživo 29. travnja u zagrebačkoj Tvornici. Posebnu čast da im prave društvo na bini dobili su poljski death metalci Decapitated, pa tako zbog toga ovaj ionako vrhunski metal spektakl postaje još zanimljiviji.

 

Ček dis aut