METALDAYS: VICIOUS RUMORS potvrdio, MY DYING BRIDE otkazao nastup

Legendarni američki heavy metal bend Vicious Rumors potvrdio je nastup na METALDAYS 2013, na kojem će u cijelosti izvesti svoj kultni album „Digital Dictator“ iz 1988. godine. Na žalost, zbog neslaganja oko ugovora, svoj je nastup otkazao My Dying Bride, no intenzivno se radi na tome da nastupi na METALDAYS 2014.

VICIOUS RUMORS – nezaboravna prezentacija klasičnog američkog heavy metala sa slovenskim okusom (www.facebook.com/ViciousRumorsThisIsMetal‎)

Vicious Rumors, legendarni metal veterani iz San Francisca vraćaju se u Sloveniju. Bend je u travnju objavio 14. album „Electric Punishment“ (SPV), a nakon toga odradio 30 uspješnih datuma europske turneje. Vicious Rumors nikad nije prihvaćao kompromise, neumorno nastupajući posljednjih 30 godina (također i u teškim vremenima u 90-ima) i time stekao poštovanje u metal zajednici. Vicious Rumors slavi 25. godišnjicu svog kultnog izdanja „Digital Dictator“, koji ih je ucrtao na svjetsku metal kartu. Obožavatelji mogu očekivati da će čuti gotovo svaku pjesmu s tog albuma, a posebna poslastica je da je predviđen i za prvo izdanje MetalDaysa, koji slavi 10 godina metala u Tolminu! Naravno, neće biti zaboravljeni niti drugi klasici, s albuma „Welcome To the Ball“, „Vicious Rumors“ i „Soldiers of The Night“, u kombinaciji s najnovijim materijalom s posljednja dva studijska albuma „Razorback Killers“ i „Electric Punishment“. I to nije sve: Vicious Rumors ima slovenske krvi u venama, slovenski basist Tilen Hudrap (Keller, Wartune, Thraw …) nastupit će s bendom tijekom cijelog Summer of Punishment European toura.

ULAZNICE:

Festivalske ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 1050 kuna mogu se kupiti u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Maldoror – Lopašićeva 3, Octopus – Gundulićeva 37, Dallas – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Kloto – Masarykova 14.

Dallas Music Shopovi u Zadru – Široka ulica 2, u Splitu – Narodni trg 14, u Rijeci – Splitska 2a, u Šibeniku – Kralja Tomislava 4.

Ticket4you.org (http://www.ticket4you.org/Shop/Category/647/MetalDays-2013)

Cijena jednodnevnih ulaznica (dan po izboru) je 49 eura + provizija, festivalska ulaznica košta 129 eura + provizija, a festivalski fan-pack 139 eura + provizija. Na dan koncerta ulaznica će koštati 149 eura.

Eventim.hr (www.eventim.hr/hr/ulaznice/metaldays-tolminslowenien-tolmin-sotocje-437801/performance.html)

Ne zaboravite – na Metaldays sa Burning Sea ulaznicama (http://metaldays.net/News/99/join-metaldays-with-burning-sea-ticket)

Ček dis aut