Mia Dimšić- “Sunce, oblak, vjetar”

“Sunce, oblak, vjetar”, pobjednička pjesma ovogodišnjeg 57. Splitskog festivala u izvedbi Mije Dimšić, dobila je svoj video zapis.

U režiji Borisa Sekulića spot je sniman u Splitu uoči Mijinog trijumfalnog nastupa na Prokurativama, a odiše ljetnim raspoloženjem koje ni na tren ne dopušta brigama da preuzmu životno kormilo. Predivni kadrovi mediteranskog raslinja, mora i neba savršeno se stapaju s pjesmom koja pršti razoružavajućim mirom, a Mia je u prirodnom izdanju, sretna i opuštena.„Spot je sniman u suradnji s Borisom Sekulićem, već gotovo stalnim članom mojeg tima koji je snimao i Porinom nagrađen spot za pjemu ‘Život nije siv’. Kadrovi lijepo prate priču same pjesme koja nam poručuje da je sreća svuda oko nas i lako ju je pronaći u najmanjim stvarima, a ljudi koji nas vole nikad nas uistinu ne napuštaju”,kaže o snimanju uvijek originalna Mia čije pjesme oduševljavaju publiku i osvajaju domaće radijske top liste.

Pjesma “Sunce, oblak, vjetar” autora Vjekoslava Dimtera i Damira Bačića u aranžmanuBranimira Jovanovca idealna je zvučna kulisa za ljetnje šetnje uz more, uživanje na plaži i slavljenje svakog novog dana koji je pred nama.

Ček dis aut