Miki Solus feat. Lucija Šerbedžija – “Lastavice”

Oglas

Miki Solus i Lucija Šerbedžija šansoniraju u novom spotu “Lastavice”; „E, sad, to je lijepi šlager – nema pizdarija u pjesmi, jer onda ne bi bio šlager,“ veli autor.

Miki Solus, zagrebački šansonijer s harmonikom, koji s bendom stvara glazbu koju opisuje kao gangster jazz, udružio je snage s glumicom i pjevačicom Lucijom Šerbedžijom u pop singlu “Lastavice”.Tekst i glazbu potpisuje Miki Solus, a aranžman Frane Visković, Andrej Tačigin, Miki Solus i Mark Mrakovčić, koji je zadužen i za produkciju. U spotu nastupaju Lucija Šerbedžija, Miki Solus, Jure Radnić i Mada Peršić, a redatelj je Paolo Tišljarić.

Miki i njegova krepka glazbena družba što je čine basist Frane Visković, cajonist Andrej Tačigin i saksofonistca Medarda Pack s jeseni se susrela u Srbiji, gdje privode kraju desetodnevnu vojvođansku turneju s jednokratnim iskorakom mađarski Segedin, koja je otpočela 15. rujna u pančevačkom Štab pogonu, a završava nastupima u Sports Stars Kafeu u Kuli 23. i u Izlogu ideja u Bačkoj Topoli 23. rujna.

Ček dis aut