MIXER.HR traži suradnike

Ono što stoji u našem impressumu jest želja da Mixer.hr postane središnje mjesto za aktualne i sveobuhvatne glazbene informacije iz Hrvatske i regije te da svi vrijedni ljudi, koji su svoj životni put našli u glazbi, imaju priliku da svoja djela i sadržaje podjele s drugima na našem portalu.

Tokom dvije godine svog postojanja Mixer.hr je okupio oko sebe tim entuzijasta koji pokušavaju svakodnevno približiti svijet glazbe i njezine različite stilove ljudima sličnih/različitih glazbenih ukusa koje ujedinjuje jedna stvar – velika strast prema istoj.

U želji da ostvarimo ciljeve koje smo postavili pred ovaj portal pozivamo vas da i VI gradite svijet glazbe i budete jedan dio tima u marljivom radu, prikupljanju informacija, pisanju i prevođenju najnovijih vijesti i guštanju u live svirkama najdražih bendova.

Dobrodošli su novinari dopisnici, fotografi, kamermani i svaki zaljubljenik u glazbu koji želi podjeliti ideju kako približiti svijet glazbe drugima, i sebi, jer naša ideja vodilja je „YOUR life is music!“.

Stoga pozivamo sve zainteresira ne na području cijele Hrvatske, Bih, Slovenije, Srbije i šire regije da nam se jave u redakciju na e- mail: info@polakmedia.com i podjele s nama svoje ideje i misli. Uz to pozivamo i bendove da s nama na isti mail podjele sve novosti u svom kreativnom putovanju i stvaranju, izdavanja i nastupanju te nađu podršku u kolegama i budućim fanovima.

Pišite nam, pišite za nas, djelite s nama glazbu, ideje, pohvale, pokude i izgradite s nama Mixer.hr!

Ček dis aut