Mnogi Drugi – “Voda”

Oglas

Dva mjeseca nakon singla „Slonovi“, Mnogi Drugi izabrali su pjesmu „Voda“ s budućeg albuma kao drugi singl s kojim se predstavljaju publici.

„Voda“ je lepršava i pozitivna pjesma, idealna za vruće ljetne dane i plesne noći. Uz magični zvuk mandoline uvijek zanimljivi i duhoviti tekstovi pjevača Martina Mandira još više dolaze do izričaja. Producentski posao i snimanje odradio je uvijek zaposleni Mark Mrakovčić, dok su Mnogi Drugi zaslužni za glazbu i tekst. Pjesma „Voda“ drugi je singl pod kućom Croatia Records i najavljuje album prvijenac koji bi trebao izaći krajem godine.Ideju za popratni videospot dobili su redateljica Anita Nadj i pjevač Martin Mandir:

“Puno smo pričali o situacijama u kojima se mora odlučiti treba li zadržati ili otpustiti neke stvari u svojim životima; kako i dobre i loše stvari podjednako definiraju čovjeka kao biće, tako se u spotu to manifestira kroz lik dobre (plave) vile, odnosno tamne (crvene) vile, koje je predivno utjelovila mlada i perspektivna Ema Melić. Jedno bez drugog ne može postojati i imaju utjecaj na svaki dio čovjekovog postojanja. Voda u spotu predstavlja čistoću, regeneraciju, brisanje prošlosti. Sve u svemu, u spotu ima dosta simbolike i svatko može naći svoje tumačenje.”

Ček dis aut