MOTÖRHEAD: ‘The Wörld Is Ours Vol. 1’


Za nešto više od mjesec dana MOTÖRHEAD će objaviti “The Wörld Is Ours Vol. 1 – Everywhere Further Than Everyplace Else” preko Motörhead Music / UDR / EMI.

“Around The Wörld Vol. 1” je DVD koji sadrži live snimke i intervjue sa ovogodišnje svjetske turneje 2011. Materijale je miksao dugogodišnji suradnik benda Cameron Webb.

Popis pjesama:

Santiago, Chile (90-minute concert) + interview (9 minutes)

01. We Are Motörhead
02. Stay Clean
03. Get Back In Line
04. Metropolis
05. Over the Top
06. One Night Stand
07. Rock Out
08. The Thousand Names of God
09. I Got Mine
10. I Know How to Die
11. The Chase Is Better Than the Catch
12. In the Name of Tragedy
13. Just ‘Cos You Got the Power
14. Going to Brazil
15. Killed by Death
16. Ace of Spades
17. Overkill

New York (20 minutes) + interview (23 minutes)

01. Rock Out
02. TheThousand Names of God
03. Killed By Death (feat. Doro and Todd Youth)

Manchester (25 minutes) + interview (12 min)
01. We Are Motörhead
02. Stay Clean
03. Be My Baby
04. Get Back In Line
05. I Know How to Die
06. Born to Raise Hell (feat. Michael Monroe)

Ček dis aut