Nevergreen najavio deseti album i veliki koncert sa Lordima

nevergreen

Jedan od najuspješnijih metal sastava na ovim prostorima, Nevergreen, najavljuje za 17. prosinac veliki koncert u Rumunjskoj zajedno sa Lordima, a za isti period najavljen je i izlazak desetog studijskog albuma.

U godini koja se bliži kraju Nevergreen je učvrstio svoje vodeće pozicije, prije svega, u Mađarskoj i Rumunjskoj nastupima na najvećim festivalima rame uz rame sa svjetskim zvijezdama, a konačno su se nastupom na Exitu i još nekoliko ne manje značajnih festivala uživo predstavili i publici u Srbiji. Uslijed poklapanja datuma bend nije bio u prilici da odgovori pozivima nekoliko festivala sa ex-YU područja, ali Mikloš Matlari, klavijaturista benda, obećava da će se to dogoditi u 2012. godini.

Nevergreen2 Miklos MatlariJoš uvek aktualni album “Uj Birodalom”/”New Empire” ‘pobrao’ je odlične kritike i recenzenata i publike širom svijeta, a Mikloš kaže da će deseto studijsko ostvarenje najavljeno za kraj godine biti još bolje u svakom pogledu.

Nova ploća će prevazići album “Uj Birodalom”/”New Empire” po kvaliteti kako autorski tako i po soundu. Nemamo iluzija za uspjeh zbog katastrofalnog stanja metal i rock muzike u vrijeme novog primitivizma koji promoviraju mediji, ali ipak realno ima šansi da pomoću njega postignamo popularnost kod metal fanova Srednje Europe“ – samouvjereno zaključuje Mikloš Matlari.

Sve aktualnosti vezane za rad ovog odličnog sastava sa skoro dvadesetogodišnjom europskom karijerom mogu se pratiti putem službene facebook stranice benda (http://www.facebook.com/nevergreen.hu).

Ček dis aut