Ničim izazvan izabrani za predgrupu na koncertima S.A.R.S.-a u Domu Sportova

ničim izazvan2

Grupa S.A.R.S odlučila je tko će zagrijavati publiku na njihovim koncertima karijere u Domu sportova 21. i 22. listopada. Riječ je o bendu Ničim izazvan s kojim su ostvarili suradnju na njihovom aktualnom singlu “Glupost” kojim promoviraju “Poslednji album”.

Sve popularnija grupa Ničim izazvan osvojila je publiku svojim istoimenim vrlo cijenjenim debitantskim albumom te zaradila preko 22000 pratitelja samo na Facebooku. Prijateljstvo sa S.A.R.S.-ovcima dovodi ih prvi put u Dom sportova, a sudeći po hitovima koje redaju, između kojih izdvajamo ”Trideset”, ”Beskućnik” s Darkom Rundekom, ”Glas”, ”Tužne devojke”, ne sumnjamo da će osvojiti srca i naše domaće publike.

Dvodnevni koncert u Domu sportova najveći je koncert u dosadašnjoj karijeri grupe S.A.R.S., a njime obilježavaju deset godina postojanja na glazbenoj sceni. Slavljenička turneja S.A.R.S.-a proširila se na cijelu Europu, nedavno su se vratili iz Australije, a uskoro planiraju pokoriti i američki kontinent.

Sve najnovije informacije možete pratiti na Facebook eventu. Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka, Dirty Old Shopu i u sklopu sustava Eventim po povoljnijim cijenama, a nakon 31.7. cijene ulaznica se mijenjaju.

Aktualni singl ”Glupost” u suradnji s ”Ničim izazvan” pogledajte ovdje.

Ček dis aut