NLV iz Pule predstavlja novi singl “Bitter” kojim najavljuju album prvijenac

Oglas

NLV iz Pule predstavlja novi singl “Bitter” kojim najavljuju album prvijenac. Autor pjesme je Luka Šipetić, producent Marijan Jelenić, a miks i master je radio Perica Šuran.

Osim novog singla bend je otkrio i naslovnicu debitantskog albuma “NLV”, koji će promovirati krajem siječnja sljedeće godine. Za vizualni identitet albuma zaslužni su Oleg Šuran i Jelena Perišić.

nlv_photo3_ivana_kujundzic_vila_propuh_studio“‘Bitter’  je  pjesma  na  kojoj  zapravo  radimo  gotovo  od  samog  početka  postojanja  benda. Izmjenili  smo  mali  milion  aranžmana  za  ovu  pjesmu  i  u  konačnici  kroz  rad  s  Marijanom Jelenićem i cijelim bendom došli do rezultata koji sada svi mogu poslušati. Sama činjenica da smo uključili električne gitare, bass i bubanj doveo je pjesmu do potpuno novog zvuka koji se drastično  razlikuje  od  zvuka  našeg  prvog EP-a  ‘and  who  are  you?’.  Puno  smo truda  i  ljubavi uložili u ‘Bitter’ pa tako i cijeli album. Nadamo se da će publika to jednako tako osjetiti“, naglasili su iz benda.

Priča trojca NLV krenula je 2012. godine, a svoj prvi EP “…and who are you?” objavili su 2014. godine. Bend koji je koncertima oduševio Hrvatsku i regiju i više je nego spreman za prvi album, koji njihovi fanovi željno iščekuju.

Ček dis aut