Novi album Joss Stone

stone

U prodaji je novi album Joss Stone pod nazivom LP1. Nakon četiri izdana albuma, Joss je odlučila osnovati svoju izdavačku kuću Stone´d Records/Surfdog Records za koju je izdala peti studijski album. Naziv aktualnog singla s albuma je Karma.

Album LP1  (Stone´d Records/Surfdog Records/Menart) producirao je Dave Stewart, a obožavatelje Joss Stone očekuje nešto potpuno drukčije – blues, country, roc i naravno osebujni glas Joss Stone.

Dobitnica Grammyja i ljubiteljica soul glazbe, slobodnog je duha i slijedi svoj instinkt:

Nema nikog na ovom svijetu tko će mi reći kako da stvaram glazbu i kako da ja ostanem ja – objasnila je Joss priznajući kako pomaže ako na početku karijere imate vodiča, ali da je sada došao trenutak da odlučuje sama.

Album je nastao nakon njenog spontanog  putovanja u Španjolsku. Putovala je sa svojim kombijem kojeg zove Janis , a kad se kombi pokvario – vratila se kući.  Joss vesele i godine pred njom:

Uvijek sam se pitala, wow, bih li bila u mogućnosti stvarati ovu ili onu vrstu glazbe? Bi li to zvučalo dobro? …Ne želim biti tip osobe koja stagnira u sigurnom svijetu. Želim raditi stvari koje me plaše. – otkrila je glazbenica.

Popis pjesama:

1. Newborn
2. Karma
3. Don`t Start Lying To Me Now
4. Last One To Know
5. Drive All Night
6. Cry Myself to Sleep
7. Somehow
8. Landlord
9. Boat Yard
10. Take Good Care

Ček dis aut