Novi album The Chemical Brothers

chemical-brothers-further

The Chemical Brothers upravo su objavili svoj sedmi studijski album, “Further”, najavljen singlovima ”Escape Velocity” i ”Swoon”. Ovaj album je prvo izdanje benda koje donosi i filmiće koji prate svaku od 8 pjesama na albumu.

Gotovo tri godine od izlaska njihovog petog uzastopnog #1 albuma u Velikoj Britaniji “We Are The Night”, na novom albumu “Further” Tom Rowlands i Ed Simonsistražuju bezgranične mogućnosti svoka zvuka. Krećući na put kroz četiri dekade elektronske buke, Tom i Ed ufurali su se u zvuk njihovih povremenih   “Electronic Battle Weapon” izdanja i dopustili su da taj križanac veličanstveno mutira na cijeli novi album. Semplirani vokali i djelovi vokala provučeni su kroz pojedine stvari u želji da se stvori atmosfera sa njihovih legendarnih live setova. “Further” je kulminacija gotovo dvije dekade psihodeličnih istraživanja, virtualna kolekcija koja donosi The Chemical Brothers u svom najopuštenijem i najmelodičnijem izdanju.

“Further” osim osam novih pjesama donosi i novu suradnju sa dugogodišnjim vizualnim partnerima Adamom Smithom i Marcusom Lyallom, koji su za svaku od pjesama kreirali i prateće video materijale, koji su također nastali za snimanja albuma.

Filmovi su premijerno emitirani na koncertima benda, a nakon njih, naći će se na posebnom DVD izdanju.

TRACKLISTING

1. Snow
2. Escape Velocity
3. Another World
4. Dissolve
5. Horse Power
6. Swoon
7) K+D+B
8) Wonders Of The Deep

Ček dis aut