Objavljen službeni trailer Metalfesta Croatia 2012

Službeni trailer Metalfesta Croatia 2012 (www.hr.metalfest.eu) dostupan je od petka, 27.01.2012., na internetskom servisu YouTube.

clip_image001Trailer poseban akcent stavlja na unikatnost festivalskog prostora, s tri strane okruženog morem i prekrasnim mediteranskim ambijentom kakvog nema nijedan europski festival. I kao takav, slikom dočarava pravi smisao “Headbanger’s Holidaya”, koji užitak nazočnosti Metal festivalu i savršenog odmora spaja u jedno veliko zadovoljstvo.

Uz samu lokaciju, luksuzno opremljeni kamp i posebnosti ponuda hrane i pića, koja će uključivati i mediteransku kuhinju, Metalfestu Croatia daju dodatnu vrijednost.

clip_image002Zato, tko početkom lipnja želi spojiti odmor s uživanjem uz omiljenu metal glazbu, nema mu bolje opcije od Metalfesta Croatia 2012. Garanciju za to nudi lokacija na kojoj se održava, poluotok Puntamika, jedan od najljepših i najstarijih hrvatskih gradova Zadar, skupa sa svojim znamenitostima, jednako kao i pet Nacionalnih i dva Parka prirode koja se nalaze u njegovoj blizini. A tu je i više nego moćan line-up, kojeg se ne bi posramili niti mnogi dugovječni i ugledni metal festivali.

Treba li još nešto za potpuno metalno zadovoljstvo ?

Ček dis aut