Obradom legendarnog hita Atomskog skloništa, Keops će se predstaviti na Slavonija festu CMC200

Petim singlom s albuma “Lice sudbine”, obradom legendarnog hita Atomskog skloništa, Keops će se predstaviti na Slavonija fest CMC200.

Riječki hard rock bend Keops ovo ljeto provodi radno – uz mnoge svirke po gradovima diljem Lijepe naše, Keopsovci ne staju ni u glazbenom smislu. Njihov novi singl „Čedna gradska lica“ već se vrti na radio postajama, a s njim će se Keops predstaviti i na Slavonija fest CMC200 koji se održava 26. i 27. kolovoza u Slavonskom Brodu.

keops„Čedna gradska lica“ peti je singl s njihovog aktualnog albuma „Lice sudbine“ koji je svjetlo dana ugledao krajem 2015. godine. Obrada je to legendarnog hita Atomskog skloništa, a Keopsovci su „Čednim gradskim licima“ udahnuli duh vremena u kojem živimo, a koje i nije ništa temeljno drugačije od vremena kada je Atomsko sklonište njome žarilo i palilo prostorima bivše države. Gotovo 40 godina kasnije, tekst pjesme i dalje je i više nego aktualan te se njegova problematika može prepoznati u životu svakog prosječnog (pa i onog ispodprosječnog) građanina.

Gitarist Keopsa Bruno Mičetić na svom je Facebook profilu izrazio zadovoljstvo odrađenim poslom na obradi hita „Čedna gradska lica“ te napisao: „Hvala Bruni Langeru što nam je dopustio da diramo nešto tako legendarno.“

Ček dis aut