PDV dućan otvara svoja vrata u sklopu nedavno otvorenog Pločnika

pdv_dućan-02

U sklopu nedavno otvorenog konceptualnog prostora Pločnik, na prvom katu će se nalaziti dućan ploča PDV sa raznim pratećim arsenalom vezanog uz vinilnu kulturu i DJ opremu. Dućan se otvara u subotu, 30. srpnja u 18h na adresi Međimurska 21, Zagreb. Od šarolikih žanrova, te izvođača u ponudi iz punk, HC, dub, reggae, rock, techno, house, bass i srodnih kretanja, zasigurno će se naći ponešto za zadovoljavanje ukusa svih audiofilnih uživatelja.

Uz izdavaštvo PDV se bavi i proizvodnjom kvalitetnog merchandise-a za bendove/izvođače poput Elemental, ABOP, Radikal Dub Kolektiv, Filip Motovunski, Fakofbolan, Stonebride itd., kao i festivale Seasplash, Outlook, Dimensions i Slurp!. Asortiman u rasponu od kratkih ili dugih majica, hoodie-a do potkošulja, torbi, kapa i sl. Kao distributeri etiketa s kojima dijelimo zajedničku frekvenciju, kroz razne PDV aktivnosti nastavljamo dalje suradnju s novima. Također, dajemo 10% popusta kupcima na artikle iz PDV asortimana prilikom otvorenja dućana. Za atmosferu će biti zadužen kućni tim kojeg čine: DJ Metniga, DJ 6×6 i DJ Sticky Steps.

U svojih par godina aktivnog djelovanja PDV se kao mlada, nezavisna, te agilna etiketa uvijek držala postulata da se kvalitetna glazba i uloženi trud uvijek na neki način vrate. Dosad 15 objavljenih vinilnih, uz CD i digitalna izdanja kao i još planiranih u budućnosti samo su dodatna motivacija koja daje vjetar u leđa da nastavimo raditi još kvalitetnije. Pogotovo ako uzmemo u obzir zasad objavljene izvođače, one koji će to tek postati i šarene žanrove u kojima djeluju. Veselimo se posjeti, druženju, pitanjima i svemu što vam padne na pamet jer uz glazbu je sve lakše.

Ček dis aut