Pet Shop Boys objavljuju Božićni EP


petshopboysNakon zagrebačkog koncerta Pet Shop Boys objavljuju Božićni EP. ‘Christmas EP’ će se naći u prodaji 14. Prosinca, a na njemu će se naći pet pjesama.

‘All Over The World’ je nova verzija pjesme sa aktualnog albuma ‘Yes’. Također, na EP-u će se naći i pjesma ‘It doesn’t often snow at Christmas’ u novoj verziji,za razliku od originalne objavljene 1997. godine na posebnom izdanju dostupnom samo članovima PSB fan kluba. Obe nove verzije pjesama producirali su Marius De Vries i Pet Shop Boys.

Tu je i PSB verzija velikog hita skupine Madness ‘My Girl’ ustandardnoj verziji i house miksu koja je originalno izvedena sa članovima Madnessa, Suggsom i Carlom, na prošlogodišnjem dobrotvornom koncertu za obitelj bivšeg suradnika i dragog prijatelja Chrisa i Neila – Daintona Conella, koji je poginuo u automobilskoj nesreći.

EP uključuje i miks PSB hita ‘Domino Dancing’ sa hit singlom Coldplaya ‘Viva la Vida’ koju Pet Shop Boys izvode na aktualnoj turneji i koji se nadamo čuti i u Zagrebu.Pet Shop Boys dolaze u Zagreb u godini koja je im jeispunjena novim uspjesima. Objavili su odličan i hvaljen album ‘Yes’, nagrađeni su za izuzetan doprinos Britanskoj glazbi na ovogodišnjim Brit Awards, a trenutno su na izuzetno uspješnoj svjetskoj turneji.Ček dis aut