PETER GABRIEL stiže u Zagreb

so-peter-gabriel

Nakon nedavnog objavljivanja reizdanja albuma “So” hvaljenog od publike i kritike, te nakon uspješnih nastupa po Sjevernoj Americi, Peter Gabriel spreman je nastupiti u Europi. U sklopu turneje “Back To Front”, te sa originalnom postavom benda nastupit će u Zagrebu. Svoj nastup u Hrvatskoj imati će u Areni Zagreb, 5. listopada 2013. godine.

Back To Front” turneja startala je u SAD-u početkom godine, te je dobila fantastične kritike od fanova i od struke. Peter Gabriel ponovno je okupio staru postavu benda, te će uz njega na turneji nastupati; čarobnjak na basu Tony Levin, gitarist David Rhodes, klavijaturist David Sancious te bubnjar Manu Katche.

“Bilo je vrlo čudno , a tako poznato kada smo se ponovno okupili. Zanimljivo je kako se odnosi samo nastavljaju, bez obzira koliko je vremena prošlo, jedino se čini da smo sada malo mudriji. Ali, ne bi se niti u to kladio.”-izjavio je Peter Gabriel

PRODAJA I CIJENE ULAZNICA:

FAN KLUB pretprodaja ulaznica počinje 6.12., a završava 9.12.2012.g, dok redovna prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak 10.12.2012.g. Ulaznice za koncert Peter Gabrijela u Zagrebu u prodaji su na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su:

VIP LOŽE – 750 kuna VIP PARTER – 360 kuna
PARTER 1 – 310 kuna PARTER 2 – 280 kuna
TRIBINA dolje – 310 kuna TRIBINA gore – 250 kuna

Ček dis aut