Počela prodaja ulaznica: Goran Bare i Majke @ 5th Zagreb International Blues Festival

5th plakat B2 finalPočela je prodaja karata za finalan dan “5th Zagreb International Blues Festivala”, koji se održava u subotu, 31. svibnja, kad u Kino dvorani Studentskog centra nastupaju Goran Bare i “Majke”, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy te Sanjin Banić Bane. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, po cijenama 120 kuna za Vip sjedenje, 100 kn za parter i 80 kn za parter 2.

Goran Bare i “Majke”, legendarni vinkovački rockeri, u svojoj su dugogodišnjoj karijeri objavili devet albuma i odsvirali brojne koncerte za pamćenje, ali još nikada nisu nastupali pred sjedećom publikom. Tako će “5th Zagreb International Blues Festival” imati ekskluzivnu čast da “Majke” isprobaju nešto novo – održat će svoj prvi cjelovečernji unplugged koncert pred sjedećim auditorijem u najvećoj kino dvorani u Zagrebu! –  u legendarnom kinu Studentskog Centra u Savskoj 25.

Uz Gorana Bareta i “Majke” nastupaju i gosti iz Austrije i Mađarske, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy, a završnu večer otvorit će sjajan gitarist Sanjin Banić Bane, naš ovogodišnji predstavnik na “International Blues Challengeu” u Memphisu, u solo/duo kategoriji.

Ček dis aut