Počinje promotivna prodaja ulaznica za Žednouhe koncerte u novoj sezoni

Earth
Earth

Za kraj godine Žednouhi su pripremili poseban paket promotivnih cijena  ulaznica za već najavljene koncerte u novoj koncertnoj sezoni 2015. Godine:

3.2.2015. održati će se koncert doom metal benda  EARTH kad će nastupiti zajedno s predgrupama slobodnog avangradnog rock i jazz izričaja – Black Spirituals i Don McGreevy .

Koncert će se održati u klubu Močvara.

Promotivne i redovne cijene ulaznica za koncert benda Earth su sljedeće:

65kn (do 24.12.)
80kn (do 3.2.)
100kn (na ulazu)

6.2.2015.  u Zagrebu po prvi puta gostuje svestran  karizmatičan, strastven engleski  kantautor – FINK koji će uz pratnju benda nastupiti u klubu Močvara. Promotivne i redovne cijene ulaznica za koncert benda Fink su sljedeće:

65kn (do 24.12.)
80kn (do 6.2.)
100kn (na ulazu)

Ulaznice za gore navedene koncerte po promotivnim i pretprodajnim cijenama u naznačenim vremenskim okvirima mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Tratinska 18 i Rockmark knjižari, Berislavićeva 13 te online na njihovim web siteovima.

Pored promotivnih cijena ulaznica Žednouhi su proširili mogućnost besplatnog ulaska za najvjernije obožavaoce na posljednji koncert:  8.12. WAMPIRE u klubu Močvara, čiji zvuk karakterizira ekscentrična  glazbena forma koju čini ugodan psihodeličan rock zvuk prožet parodijom.

Na koncert benda Wampire mogućnost besplatnog ulaska imat će svi koji posjeduju  ulaznicu za bilo koji održan jesenski koncert u organizaciji Žednog uha: krenuvši  od prvog koncerta koji je održan 13.9. zaklučno s 25.11. kada je održan pretposljednji koncert u 2014. godini. Oni koji nisu pohodili niti jedan koncert ove sezone ulaznice za koncert  WAMPIRE 8. prosinca moguće je kupiti isključivo na ulazu u klub Močvara po cijeni od 45kn.

Ček dis aut