Pogon Jedinstvo otvara jesensku sezonu premijerom predstave “Za tango je potrebno dvoje”

Danas (srijeda, 13. rujna) u 19.30 sati službeno i za javnost počinje nova, jesenska sezona u Pogonu. Nakon rezidencije u New Yorku kod velikog Roberta Wilsona, a prije novih nastupa u Moskvi i Petrogradu, Vesna Mačković u Pogonu Jedinstvo danas premijerno izvodi plesnu predstavu “Za tango je potrebno dvoje” rađenu u suautorstvu i izvedbi sa Svenom Coponyjem.

U suvremeno-plesnoj predstavi izvođači Vesna Mačković i Sven Copony istražuju raspon emocija od odbijanja bliskosti preko suzdržanosti do zbližavanja i potpune intimnosti. U tangu za dvoje plesat će se kao i u životu: od straha do odvažnosti, od hladnoće i usamljenosti do strasti i sveobuhvatnog spajanja.

Reprize predstave su u četvrtak i petak, također u 19:30.

Ulaznice su za predstavu dio inicijative “Umjetnost dostupna svima” prema kojoj prvih 20 ulaznica ima prazno polje cijene, sljedećih 20 ulaznica ima cijenu 30 kn, sljedećih 20 ulaznica ima cijenu 60 kn itd. Posjetitelji koji preuzmu ulaznice s praznim poljem cijene, pri izlasku s predstave upisuju cijenu koju žele platiti ovisno o svom životnom standardu i zadovoljstvu odgledanom predstavom. Rezervirajte svoje ulaznice na ulaznice@vesnamackovic.com

Ček dis aut