Posljednji album grupe S.A.R.S. – “Albumi su zastarjeli format”

sars

Nakon 5 studijskih i jednog live albuma, album simboličnog naziva – „Poslednji album“ grupe S.A.R.S. ekskluzivno je objavljen na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa.

S.A.R.S. ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Slavljenička turneja S.A.R.S.-a izaći će ne samo iz regije, nego i iz Europe, jer bend cijeli svibanj provodi na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Velikoj Britaniji, Italiji i Švicarskoj.

sars glupostBend S.A.R.S. do danas je uz 6 albuma objavio i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko milijuna pregleda na Youtubeu, a među najpopularnijima su „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“ i „Ratujemo ti i ja“. Videospot za singl „Glupost“ s novog albuma, koji su napravili u suradnji s vrbasko-beogradskim sastavom Ničim izazvan, u prvih pet dana pogledan je više od 100 tisuća puta, a u njemu se pojavljuju svi članovi oba benda.

Glasine da bend prestaje s radom nakon objavljivanja „Poslednjeg albuma“ nisu točne. Članovi grupe smatraju da su albumi zastarjeli format, pa će u budućnosti nastaviti objavljivati samo singlove.

Zagrebačka će publika imati prilike „Glupost“ čuti uživo ovoga listopada. Podsjetimo, dvodnevni koncerti u zagrebačkom Domu sportova 21. i 22.10. zasigurno će biti ispit karijere za ovaj sastav koji nezaustavljivo obilazi cijelu regiju i dupkom puni dvorane. Prije toga, S.A.R.S. će održati ekskluzivni klupski koncert 3. lipnja u Bikers Beer Factoryju. Ovaj će koncert biti zatvorenog tipa i za njega neće biti moguće zasebno kupiti ulaznicu, već će ulazak biti omogućen samo kupcima dvodnevnih fan pit ulaznica za Dom sportova. Trenutna cijena tih ulaznica je 170 kuna.

Ček dis aut