Pozivnica!

koralji
Centar Mladih Ribnjak i udruga TOTAL ROCK WORLD pozivaju Vas na zajednički koncert, koji je ujedno završna priredba ljetne sezone na Ribnjaku – veliki zajednički happening s djecom i građanima Zagreba, te najava jesenskih programa na Ribnjaku, u okviru kojeg će se jednom mjesečno održavati nekadašnji plesnjaci – čage, uz legende zagrebačkog rock ‘n’ rolla.

Koncert će se održati u petak, 16.07.2010 .godine od 18:00 sati, a zamišljen je kao susret generacija:od 18:00 do 20:00 sati nastupati će novi, mladi rock and roll bandovi, a od 20:00 sati legende zagrebačkog rock and rolla, Walter Neugebauer & Cadillac, Srđan Jug i Boris Barba Babarović koji je sa svojim Crvenim koraljima godinama nastupao baš na Ribnjaku – na čagama.

Program će se održati na ljetnoj pozornici u parku Ribnjak i biti će glazbena poslastica za sve ljubitelje rock and rolla u glazbenom i plesnom obliku, a održava se pod motom:

ZAGREBAČKI ROCKERI ZAGREBU I ZAGREPČANIMA, u petak, 16.07.2010.godine od 18:00 do 22:00, ljetna pozornica u parku Ribnjak. Ulaz je besplatan i slobodan za sve građane dobre volje !

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju uz dobri, stari rock’n’ roll i evergreene.

Ček dis aut