Psihomodo i Bare – humanitarni koncertni spektakl u Rijeci

psihomodo pop_web flyer1512U srijedu 15. prosinca s početkom u 20 sati će se u riječkoj dvorani Mladost održati humanitarni koncertni spektakl čiji je dio prihoda namijenjen Udruzi za sindrom „Down – Rijeka 21“. Na koncertu će nastupiti zagrebačke rock legende Psihomopdo pop, vinkovačka rock legenda Goran Bare sa svojom grupom Majke te pobjednici ovogodišnjeg Ri – Rock Festivala.

Psihomodo Pop, jedan od najvećih bendova sa ovih prostora, bend koji se u svojih 27 godina nikada nije razišao niti podilazio kompromisima, bend koji „fura svoju spiku do kraja“ i još uvijek žari i pali svojom energijom na live nastupima jednako kao i na samim počecima. Psihomodo Pop ovom prilikom promoviraju vinil izdanje svog posljednjeg vrlo uspješnog albuma „Jeee! Jeee! Jeee!“ te uskoro objavljivanje prvog live DVD-a „Ste Dobro?“ (oboje Croatia Records) snimljenog prošle godine u zagrebačkom Boogaloou.

Pored toga Psihomodo također najavljuju rad na novom albumu koji će biti u stilu ranih Psihomodo kada su im glavni uzori bili Ramonesi pa ćemo možda uživo čuti i neku potpuno novu pjesmu. Psihomodo će naravno odsvirati i većinu starih, svima dobro poznatih hitova poput „Ramona“, „Ja volim samo sebe“, „Volim crtane filmove“, „Osjećam se haj“, „Frida“, „Natrag u garažu“, „Kad sam imao 16“, „Nebo“, „Telegram Sam“, „Bože čuvaj Psihomodo“, „Mila“,…kao i novije stvari „Domovine sin“, „Totalno sam Lud“, „ Stabilno“, „Jeee! Jeee! Jeee!“.

Legendarni i karizmatični Goran Bare, jedinstven i kontroverzan autor i glazbenik ove godine bilježi 30 godina rada. Bare iza sebe ima 10 albuma, dobio je mnoge diskografske nagrade i zasluženo ne silazi s vrha rock scene!

Bare će nakon dužeg vremena nastupiti u Rijeci i ovim povodom odsvirati presjek svoje karijere od svojih početaka sa grupom Majke kao i hitove iz solo karijere. Tako ćemo na koncertu čuti pjesme iz razdoblja Majki poput „Putujem“, „Iz sve snage“, „Da li ti se sviđam?“, „Vrijeme je da se krene“, „Mene ne zanima“, „A ti još plačeš“, „Odvedi me“, „Fantastična vatra“, „Budi ponosan“ kao i njegove solo hitove „Put ka sreći“, „Ne pomišljaj na kraj“, „Za koga? Za život!“, „Izabirem život“, „Svako jutro nije loš“,…..

Kao uvod u ovaj zanimljiv događaj će imat čast odradit grupa koja će pobijediti na 32. Ri – Rock Festivalu čiji će se natjecateljski dio održati 5. i 6. prosinca, dok će se finalna večer s proglašenjem pobjednika održati 11. prosinca u riječkoj Streo Studio dvorani.

Koncert će započeti u 20 sati a ulaznice se mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 80 kn na slijedećim prodajnim mjestima: Dvorana Mladost – Trg V. Bubnja 1, Pipistrello by Alvaro Naćimović – Užarska 17 A, Phanas – Ivana Zajca 9, Champagen bar Pommery – Korzo 33, Caffe bar Maat – Trg V. Bubnja bb, Gardski kartomat Korzo, Turistički informativni centar Korzo, Agencija New sound – Trg Maršala Tita 2 (Matulji), Ljetna pozornica Opatija, www.kulturaplus.com. Na ulazu će ulaznice koštati 100 kn.

Ček dis aut