Rasprodan je VIP parter za Knopflerov koncert

knopflerUlaznice za VIP parter za zagrebački koncert Mark Knopflera su rasprodane. Nastup gitarističke legende i nekadašnjeg člana velikih Dire Straitsa održat će se 5. svibnja u Areni Zagreb. Od koncerta nas dijeli još samo mjesec dana te se ljubiteljima dobre glazbe savjetuje da svoje mjesto u Areni osiguraju na vrijeme. Ulaznica za druge kategorije još uvijek ima u prodaji. Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Vip parter – 330 kuna – RASPRODANO!!
Parter I – 300 kuna
Parter II – 270 kuna
Donja tribina – 300 kuna
Vip loža – 550 kuna

Knopfler je jedan od rado viđenih i cijenjenih glazbenika. Hrvatsku je posjetio 2008. godine u sklopu turneje Kill to Get Crimson. U sklopu nove europske turneje na kojoj će promovirati najnoviji album Privateering ponovo će posjetiti Zagreb. “Glas i gitara” Dire Straitsa dolazi u Zagreb, 5.5.2013. godine. Mark Knopfler će uz osmeročlani bend izvesti izabrane pjesme s novog albuma. Uz nove pjesme, izvesti će najveće hitove Dire Straitsa te uspješnice iz solo karijere.

Vezano uz nove koncerte i novi album, Knopfler kaže:
“Što sam stariji to imam više inspiracije za pisanje pjesama, uživam u procesu stvaranja, snimanja albuma te nastupa uživo više nego ikad.”

press

Ček dis aut