Repetitor, Krankšvester, Lovely Quinces, Miki Solus, Portman, Miki Radojevic (Six Pack/ČBS) Toxara, … @ Orahovica

ZAJEDNIČKI-181719

Udruga K.L.U.B. nastavljA sa svojim programom „Dostava Zvuka” te kroz nadolazeće blagdane priprema čak tri izdanja. Tako će se u Orahovici kroz club Blues u 3 petka se izredati 13 izvođača.

Prva po redu zakazana je za 19.12. koja promovira trenutno najpoznatiji zagrebački klupski rock program „Good Vibrations” koji se održava svake srijede u Vintage Industrial baru, a ugostit će Lovely Quinces najpoznatiju domaću mladu kantautoricu, legendu srpskog punka Mikija Radojevića frontmena bendova Six Pack i Čovek Bez Sluha, koji će nam predstaviti svoju zbirku pjesama „Olovke izlomljenog srca” i u akustičnoj verziji odsvirati neke svoje najljepše pjesme, te Mark Mrakovčića frontmena nikad prežaljenog Scrolla, a danas jedan od najnadarenijih producenata u Hrvatskoj koji je zaslužan što izvođači poput Irena Žilić, Mašinko, Lovely Quinces, Nina Romić, Radio Aktiv, Muscle Tribe of Danger and Excellence, … zvuče kako zvuče, a tu je i dj Kneža koji je zadužena za glazbu prije i poslije nastupa.

Druga Dostava Zvuka održat će se 26.12. a rezervirana je za hip hop i promocije albuma, tako će svoj prvi samostalni album „KUĆA” predstaviti DaMental, kojem će se na bini pridružiti Zembo (Dregermajster Crew) i Toxara (Gole Žene) i svoj treći album predstaviti će najzajebaniji prono-rap dvojac na sceni 3ki Stil i Sett poznatiji kao Krankšvester, a za mjuzu je zadužen MOZ.

02.01. na zadnju Dostavu stiže Miki Solus zagrebački jazz/punk/rap kompozitor za klavijaturom koji sa svoja dva frenda šamara publiku bolesnim stihovima i super mjuzom, Repetitor jedan je od najprodornijih mladih rock/post/punk bendova s Balkana, te Portman praktički kućni bend programa Dostava Zvuka, kojeg nikad dosta.

Ulaz na sva 3 koncerta je besplatan, svi počinju oko 21 sat i na svim koncertima bit će podijeljeni Ferragosto JAM 8  poklon paketi te otkriveni neki novi detalji oko festivala koji se održava od 05. do 09. kolovoza 2015. na Orahovačkom jezeru.

www.facebook.com/FerragostoJAM/events

Valja također napomenuti da 20.12. udruga PAUK u orahovačkoj Kino Dvorani organizira 5. Božično rokanje na kojem će nastupiti: Brkovi, Them Moose Rush, Inkognito i Syndrome.

Ček dis aut