Riječki hard rock bend KEOPS na Rock Maratonu u Slavonskom Brodu

keops2015

Uoči ovogodišnjeg Slavonija festa CMC200 koji se u Slavonskom Brodu održava 26. i 27. kolovoza na uvodnom koncertu, nikad prežaljenom Rock maratonu, nastupit će i riječki hard rock bend Keops.

U petak, 26. kolovoza Keopsovci će kao jedan od dva headlinera nastupiti na pozornici u Tvrđavi Brod na Rock maratonu na kojem će nastupiti i brojni još neafirmirani bendovi iz cijele Hrvatske. Rock maraton svoje je prvo izdanje imalo davne 1988. godine, a pozornicu su pohodila najveća imena regionalne scene.

Dan kasnije, 27. kolovoza, Keops će, uz En Face i mnoge druge odlične izvođače, nastupiti na glavnoj pozornici Slavonija festa CMC200, prvog CMC festivala na kontinentu. Publici će se predstaviti svojim novim singlom “Čedna gradska lica”, odličnom obradom legendarnog hita Atomskog skloništa. „Čedna gradska lica“ peti je singl s njihovog aktualnog albuma „Lice sudbine“ koji je svjetlo dana ugledao krajem 2015. godine. Obrada je to legendarnog hita Atomskog skloništa, a Keopsovci su „Čednim gradskim licima“ udahnuli duh vremena u kojem živimo, a koje i nije ništa temeljno drugačije od vremena kada je Atomsko sklonište njome žarilo i palilo prostorima bivše države.

Ček dis aut