Rob Halford (Judas Priest) o novom albumu

judas_priest

Judas Priest nastavlja sa svojom oproštajnom svjetskom turnejom“Epitaph”, a Halford već govori o slijedećem albumu.

Dok je jednom nogom u sadašnosti, Priestov vokal Rob Halford već itekako juri prem planovima za budućnost benda te se raduje novom albumu.

“Smatram da je jedna od stvari koju smo zaista dugo promišljali jest kako održati Judas Priest, i jedan od načina jest da napravimo pauzu s ovakvim intenzivnim turnejama kakve odrađujuem” izjavio je Halford te dodao “I dalje ćemo ostati fokusirani na stvaranje i snimanje novih pjesama – kao što ste već čuli, imamo novi album u pripremi koji bi trebao biti objavljen tokom slijedeće godine.”

Novo studijsko izdanje sadržavat će materijal koji je Glenn Tipton napisao početkom ove godine i bit će nastavak Priestovom konceptualnom albumu “Nostradamus” iz 2008.

“Naš slijedeći album bit će tradicionalno britansko heavy metal izdanje, što očito znači da će biti hrpa žestokih riffova i vrištećih vokala i svih aspekata Judas Priestove svirke na koju ste naučili.“
Ovo će biti prvi studijski albuma sa novim gitaristom Richie Faulknerom, koji je zamjenio umirovljenog K.K. Downing početkom ove godine

Ček dis aut