Rush objavljuje dvije kompilacije

Rush2Legendarni kanadski rokeri Rush su objavili da izdaju dvije velike digitalne kolekcije nazvane “The Complete Mercury Years“ i “The Studio Albums 1989-2007“. Izdanja će biti dostupna eksluzivno na iTunesu  14. svibnja.

“The Complete Mercury Years“ će sadržavati njihove ranije albume sa Mercury Recordsa, uključujući “2112“, sve do “A Show of Hands“ iz 1989. za 79.99$, a druga kompilacija “Rush: The Studio Albums“ će predstavljati sve ostale albume do zadnjeg “Snakes & Arrows“ iz ’07. godine za pišljivih 49.99$. Obje kolekcije su remasterirane za iTunes, međutim, nije jasno da li to znači da su službeno remasterirane, te da bi pjesme mogle zvučati drugačije ili su albumi formatirani kao HD glazbeni stream za iTunes.

Osim objavljivanja kolekcije, dan nakon, biti će objavljena i knjiga “Rush: The Illustrated History“, koja priča priču o usponu Rusha i njihovom internacionalnom uspjehu počevši od 1968. godine.

U međuvremenu su prošlog tjedna primljeni u Rock and Roll kuću slavnih, gdje su ih uveli Dave Grohl i Taylor Hawkins koji su i odsvirali uvod u album “2112“. zajedno sa Rushovcima.

Ček dis aut