Ruski Siberian Meat Grinder ovo ljeto u Vintage Industrial Baru

Iz ledenog ruskog pakla, predvođeni zaštitnikom – medvjedom, vođom vojske headbangera i metalnih ratnika, u Savsku 160, u četvrtak 17. kolovoza stiže ruski crossover thrash kult Siberian Meat Grinder, a kao predgrupa nastupiti će miljenici domaće HC scene, Shin.

Moskovski Siberian Meat Grinder sastavljen od članova ruskih bendova What We Feel, Razor Bois, Frank Castle Gonna Break Your Neck i Moscow Death Brigade, iza sebe ima dva EP-a: ‘Hail to the Tsar’ & ‘Versus the World’ te S/T studijski album uz još nekoliko manjih izdanja i kolaboracija. Kako ih opisati? Teško! Mix black, thrash i power metala, stonera, HC-a te rapa. Tijekom karijere svirali su sa Agnostic Front, Terror, Deez Nuts, Born From Pain, Power Trip, Skeletonwitch, Obituary, Sodom, Slayer… Iako su već ranije ove godine bili najavljeni da će posjetiti Vintage Industrial Bar, odlučili su doći usred žege i zapapriti ljetne dane u metropoli.

Shin je melodični hardcore band nastao 2013. godine u Zagrebu, a sastavljen od članova rodom i brojem iz Zagreba, Karlovca i Siska. Iza sebe imaju dva izdanja, album Running Sick (2014.) i EP Metamorphosis (2016). S EP izdanjem izbacili su i prvi video uradak za pjesmu “Reining The Beast” koja se nalazi na YouTube kanalu Hardcore Worldwide.

Uskoro više informacija o cijeni karata i pretprodajnim mjestima.

Ček dis aut