S Motovun Film Festivala na SuperUho besplatnim prijevozom

motovun superuho

Ove godine organizatori Motovun Film Festivala udružili su snage s organizatorima SuperUha i Iskonom kako bi festivalce besplatno prevezli od Motovuna do Primoštena. Pod sloganom „Vozimo te za DŽ“, Iskonov će autobus krenuti s lokacije motovunskog kampa 31. srpnja u 11 sati, nakon zatvaranja 19. Motovun Film Festivala. Po dolasku u Primošten, SuperUho kamp će već biti otvoren i spreman za prve goste.

Jedini uvjet za korištenje „prijevoza za DŽ“ je predočenje ulaznica za oba festivala pri ulasku u autobus. Moguće su i rezervacije sjedala i to slanjem e-maila na adresu pr@iskon.hr. U slučaju velikog interesa, gosti s rezervacijama imat će prednost pri korištenju besplatne vožnje.

superuho3
Osim besplatnog prijevoza, festivalcima se sprema i zabavni filmsko-glazbeni kviz za trajanja vožnje. Nagrade za najbolje igrače će se moći koristiti i konzumirati na SuperUho festivalu (1.-3.8.2016.), koji na novu lokaciju u Primoštenu ove godine dovodi Devendru Banharta, Marka Lanegana, Mudhoney, Petera Hooka & The Light i mnoge druge. I ove će godine živjeti posebno uređena SuperUho plaža samo 70-ak metara udaljena od festivalskog kampa u debeloj hladovini.

Ulaznice za festival mogu se kupiti po cijeni od 250 kuna, dok je cijena kamperske propusnice 150 kuna.

Ček dis aut