Serj Tankian – “Total Paranoia”

serj

Frontman benda System of a DownSerj Tankian otkrio je novu pjesmu pod naslovom “Total Paranoia” koja je svoje mjesto našla u novoj video igrici spremnoj za objavu, Batman: Arkham City, i koju možete poslušati u linku ispod.

Obožavatelji Systema navijaju za novi album ovih armenijskih rockera još otkad su se odlučili ‘malo’ odmoriti davne 2006. Neki su djelomično zadovoljstvo našli u njihovom privremenom okupljanju na turneji prošlo ljeto no još uvijek nema nikakvih planova za novi album System of a Down.

Pjevač Serj Tankian kratio je vrijeme svojom solo karijerom koja je iznjedrila sva albuma – Elect the Dead (2007) i Imperfect Harmonies (2010.). U posljednjim intervjuima Serj je među ostalim izjavio da je napisao parstotinjak pjesama, tako da mu sigurno nije bilo teško izvući jednu koja će se uklopiti u atmosferu Gotham Citya.

Njegova pjesma “Total Paranoia” našla se na soundtracku uz nove pjesme The Damned Things, Coheed and Cambria i Daughtry među ostalima. Multiplatformska video igrica kreće u prodaju 18.listopada, dok će album biti objavljen dva tjedna ranije, točnije 04.listopada.

Ček dis aut