Seven That Spells na europskoj turneji

STS ANTA posterNedavno najavljena europska turneja grupe Seven That Spells dobila je svoje pripadajuće datume i klubove koje će bend posjetiti od 20. do 28. veljače.

Turneja započinje u austrijskom Kufsteinu u čijem će KlangFarben Kulturvereinu nastupiti 20. veljače. Slijede svirke u Alte Hackereiu u Karlsruheu te u L’Aquiloneu u belgijskom Liegeu. Nakon toga bend prelazi La Manche i počinje britanski dio toura na kojem će im se pridružiti Anta. Zajedno će u akciji biti u bristolskom Stag&Houndsu (23.2.), cardiffskom Full Moonu (24.2.), londonskom Shacklewell Armsu (25.2.) i plymouthskom The Undergroundu (26.2.). Nakon Velike Britanije Seven That Spells sviraju u Beursschouwburgu u Bruxellesu te u klubu Hunhermanhattan u njemačkom Halleu gdje i završavaju turneju.

Kompletnu turneju organizirala im je agancija SWAMP, a nakon odličnih recenzija albuma “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO” u magazinima poput Quietus i Rock-a-roll-a.

Datumi novog europskog tour Sevena došli su u isto vrijeme kad I potvrda gostovanja Blakea Fleminga, bivšeg člana Mars Volte, na njihovom novom studijskom albumu koji će se snimati tijekom 2015. godine. Sve skupa, pak, dolazi, u jeku promocije njihovog velikog zagrebačkog koncerta planiranog 19. prosinca u Velikom pogonu.

U Tvornici kulture 19. prosinca Seven That Spells će se predstaviti u posebnom izdanju u kojem se Niki Potočnjaku (gitara), Jeremyju Whiteu (bas, vokal) i Nikoli Babiću (bubnjar) pridružuje još jedan bubnjar.

Dan kasnije, 20. prosinca, njihov “agresivno – psihodeličan zid zvuka koji sudara polimetriju i povremene vikinške napjeve” protrest će temelje Doma Omladine Beograda.

www.7thatspells.com
https://www.facebook.com/STS777
https://seventhatspells.bandcamp.com/  

Ulaznice

Ulaznice  za koncert u Tvornici u pretprodaji iznose 35 kn, a na dan koncerta 45 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Ček dis aut