Sex on tv, sex on the radio

lollo

Hrvatsko–slovenski electro–pop band Lollobrigida cijeli se tjedan ludo zabavljao i marljivo radio na snimanju spota za pjesmu "Sex on tv, sex on the radio", koji je upravo završen!

Posebno za ovu prigodu bend je ujedinio voditeljice i voditelje regionalnih TV kuća pa su tako glavni protagonisti spota, osim članova Lollobrigide, poznati voditelj i voditeljice iz regije: Mia Kovačić, Marijana Batinić, Iva Šulentić, Petra Nižetić, slovenska glumica i voditeljica Katarina Čas, beogradska voditeljica Una Senić te sve popularniji voditelj Ivan Šarić, blažen među ljepoticama.

‘Svaka im čast, stvarno su ispali nadljudi. Bilo je odlično’, zadovoljno je izjavila Ida.

Spot je sniman u studiju Alfa filma, a režiser je Timote Neonski. Miksanje i mastering pjesme potpisuje poznati slovenski producent Gregor Zemljić.

Lollobrigida su spotom na šaljiv lollobirigidovski način pokušali prikazati što su sve ljudi danas spremni učiniti da bi bili na TV-u.

Ida je najavila da spot obiluje ironičnim i šaljivim scenama :

„ Mia Kovačić za potrebe spota boluje od anoreksije , Marijanu Batinić maltretira neurotični stilist… Ivan Šarić palicom tjera obožavateljice… Bit će tu puno zabavnih scena, pričekajte premijeru!“

Lollobrigida inače bilježe veliki interes na Facebooku a broj fanova iz dana u dan raste.

Da je Lollobrigida popularna u cijeloj regiji govori i činjenica da se među Facebook fanovima, osim Hrvata u velikom broju nalaze i obožavatelji iz Srbije, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore dok im se u sve većem broju pridružuju i Amerikanci, Talijani, Britanci pa čak i Norvežani!

foto by Timmy Šarec

Ček dis aut