Slash spreman za studio

slash-kennedy

Dobro poznati gitarist Slash objavio je svojim fanovima kako je spreman snimiti nastavak svog solo albuma jednostavno nazvanog Slash.

Ovaj nekadašnji član Guns ‘N’ Rosesa podjelio je sa Tweeter korisnicima poruku slijedećeg sadržaja: “Preslušavamo demo snimke koje smo snimili tokom proteklog tjedna. Neke su bolje od drugih no sve zvuči odlično. Za sada četrnaest pjesama, Još tri za snimiti. Dobar početak tjedna sa snimanjem.”

Na novom materijalu Slash je okupio staru ekipu koja će mu pomoći oko novog studijskog albuma, a provjerenoj ekipi pridružuje se kao vokal i Myles Kennedy, frontman američkog rock bend Alter Bridge.

Slash se uz to pohvalio da je sezonu nastupa završio sa žuljevima na prstima te da je već izvukao svoju staru gitaru AFD Les Paul za studio, što će sigurno veseliti fanove Guns N’ Roses klasika poput ‘Appetite For Destruction’.

Slash i bend će se ovih dana zaputiti u kalifornijski Barefoot Studio kako bi s producentom Eric Valentineom nastavili s radom na snimanju, a prema riječima basista Todd Kernsa, očekuju da bi album mogao biti dovršen krajem ove godine.

Ček dis aut