Slavonija Fest CMC200 traži volontere

brod1

Slavonija Fest CMC 200 za svoje prvo izdanje u Slavonskom Brodu traži volontere koji su spremni postati dio organizacije festivala, upoznati nove ljude i vještine te raditi i zabavljati se u suradnji s organizatorima festivala.

Kandidati/kandidatkinje moraju biti punoljetni, komunikativni i slobodni cijelo vrijeme tijekom dva dana trajanja festivala, kada će obavljati definirane zadatke. Poželjno je da su volonteri iz Slavonskog Broda radi poznavanja grada. Volonterima će biti osiguran festivalski CD i promotivni materijali, ulaz na sva događanja, backstage i večernje partyje.

Kratko pismo motivacije i osobne podatke (ime i prezime, godina rođenja, zanimanje i obrazovanje, dosadašnje iskustvo, vozačka dozvola, kontakt telefon, fotografija i mail adresa) pošaljite na adresu: volonteri@cmc.com.hr do 22. kolovoza 2016.

Podsjetimo, CMC TV ove godine u Slavonskom Brodu, u suradnji s Turističkom zajednicom i Gradom Slavonskim Brodom, predstavlja prvi festival ‘na kontinentu’ – CMC Slavonija Fest – CMC200.

Tvrđava Brod, barokna pogranična tvrđava na rijeci Savi, pretvorit će se tako 26. i 27. kolovoza u veliku koncertnu pozornicu na kojoj će više od 30 izvođača predstaviti svoje nove glazbene uratke.

Ček dis aut