Slipknot o prvim koncertima bez Paula

Slipknot2

Članovi Slipknota donekle željno iščekuju nastavak s live svirkama nakon tragedije koja se dogodila prije deset mjeseci kada je njihov basist Paul Gray preminuo od posljedice predoziranja. Smatraju da će prvi koncert koji odrade bez Graya donijeti mir i njemu i ostatku benda te da će tek tada Slipknot kao bend moći nastaviti dalje, no slažu se da im taj trenutak neće biti lak.

Bubnjar Slipknota, Joey Jordison izjavio je za časopis „Kerrang!“ da će Slipknotovi fanovi ovo ljeto biti počašćeni odličnim nastupima te da će koncerti biti nešto vrlo posebno no također je naglasio da osmorica preostalih članova benda dosta razmišljaju o tom trenutku izlaska na binu bez Paula te se pitaju hoće li uspijeti odraditi nastup uz toliko emocija koje će naprosto eksplodirati iz njih.

Bit će bizarno. Iskreno, mislim da je Paul duhom prisutan u bendu…bit će to stvarno, stvarno eksplozivan nastup.“, rekao je. „Bit će to dobro za sve nas…mislim da će Sonisphere biti „egzorcizam“ za bend“.

Band planira nekoliko nastupa za ovo ljeto i to uglavnom rock festivalima – Rock in Riu u Brazilu, Graspop Metal Meetingu u Belgiji te na Sonispher festivalima po Europi gdje su većinom najavljeni kao headlineri.

Ček dis aut