Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Što je Noć vještica bez playliste da se naježiš?

Nema sumnje kako je Noć vještica odlična prilika da se malo zabavite i zavirite u čudesni svijet mašte i druženja

Iako ne vjerujete u duhove ni bilo kakve nadnaravne sile, nema sumnje kako je Noć vještica odlična prilika da se malo zabavite i zavirite u čudesni svijet mašte. Noć vještica ili Halloween od nedavno je sve popularniji i u našim krajevima te se razne kostimirane zabave i tematski koncert i u domaćim klubovima postali nezaobilazni eventi.



Kao i ostala velika okupljanja, ove godine preskočeni su i Halloween tulumi, no te ne znači da se i dalje ne možete dobro zabaviti. A dobru zabavu teško je zamisliti bez dobre glazbe! Osmislili ste vrhunski kostim? Kupili ljigave grickalice? Ispucali svu kreativnost na pomno odabranoj bundevi? Ili pak pronašli najbolji horor za stiskanje pod dekicom u dvoje Inspiraciju i opako raspoloženje dodatni pojačajte izborom glazbenih poslastica kao stvorenih za Noć vještica!

Michael Jacksonov bezvremenski hit “Thriller”, objavljen prije gotovo 40 godina kao sedmi singl istoimenog albuma te “filmski ovjekovječen” 14-minutnim horor mjuziklom kojim je kralj popa ispucao svoje čudovišne fantazije, neupitno je dio svake playliste za 31. listopad.

Nezaobilazni “klasik” je i singl “Halloween” grupe Helloween. Dodatne riječi nisu potrebne.

Najpoznatija “spooky” obitelj svakako su Addams Family (pripremite prste za pucketanje u ritmu), dok se za titulu kraljice “bore” se Beyonce i Taylor Swift, obje s pjesmom naziva “Haunted”.

U nastavku donosimo još nekoliko ideja koje smo odabrali vođeni nama stravično dragim glazbenicima poput Nicka Cavea, Toma Waitsa, Marka Lanegana, Nine Simone, Katy Perry i Shakire ili pak Radiohead, The Cranberries, QOTSA, Franz Ferdinand, Talking Heads, , AC/DC, Iron Maiden, ali i neke poznate soundtrack teme.

 

 

Naslovna fotografija: Photo by Karsten Winegeart on Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime