Suicidal ft. Khan – novi singl “Ko si mi ti?” u produkciji Rolanda Orlandija i Kooladea

Oglas

Matej Dučkić, poznatiji kao Suicidal, objavio je novi promo singl pod nazivom “Ko si mi ti?”

Već dobro poznati zagrebački reper na spomenutom je singlu ugostio svog dugogodišnjeg prijatelja i poznatog izvođača Khana koji na refrenu ovog energičnog i lirički britkog uratka odaje počast velikanima domaće hip hop scene.

Za produkciju same pjesme zaslužni su mladi producent Rolando Orlandi i Koolade, producent svjetskog glasa koji u svojoj bogatoj karijeri broji suradnje s najvećim imenima svjetske i domaće urbane scene (Ghostface Killah, Masta Ace, Xzibit, Edo Maajka, Tram 11, El Bahattee…). Suicidal će s Kooladeom nastaviti suradnju kroz cijeli nadolazeći materijal koji bi se na policama glazbenih trgovina trebao naći početkom iduće godine u izdaju Dallas Recordsa.

Pjesma “Ko si mi ti?” novi je singl s mog nadolazećeg studijskog albuma i ujedno moja prva suradnja s Kooladeom, producentom svjetskog glasa s kojim ću napraviti i ostatak albuma. Na navedenoj pjesmi ugostio sam svog dugogodišnjeg priatelja i vrhunskog izvođača Khana, gdje smo na refrenu odali počast velikanima hrvatske hip hop scene.“ – rekao je o singlu Suicidal.

Ček dis aut