SVADBAS – premijera novog singla

svadbas

Jedan od najvećih domaćih indie bandova proteklih mjeseci završava pjesme za novi studijski album. Sredinom svibnja Svadbas su ekskluzivno putem web snimke predstavili pjesmu „Gubimo“ koja je publici dala kratak uvid u novu kreativnu fazu grupe.

Pjesma „Daj“ će, s druge strane, zaživjeti kao punokrvni prvi singl koji će se od petka moći čuti na radiju, a uskoro i vidjeti na televiziji. Poznati voditeljski dvojac Siniša Švec i Milan Peh premijerno će emitirati singl u sklopu svog radijskog showa „Fantastična četvorka” u petak, 14.10. točno u 14 sati na radiju Soundset plavi.

„Daj” je autorsko djelo Pavla Miholjevića i Jure Ferine, snimljena u njihovom zagrebačkom studiju početkom rujna. Kao što je to svojevremeno bio slučaj sa „Treblebassom“, „Daj“ je posljednja pjesma koju je band napravio za album i natjerala ih je da promjene izbor prvog singla. Nošena odličnim gitarističkim riffom, plesnim ritmom i sjajnim tekstom, pjesma „Daj“ već na prvo slušanje ulazi u uho i daje naslutiti da će ove jeseni zavladati eterom.

Novi album grupe Svadbas bit će objavljen u veljači 2012. u izdanju Menarta, a nosi naziv „Još“.

Ček dis aut