TBF – besplatan download novog singla

Povodom novog datuma u Tvornici, a prigodno upravo na Svetog Nikolu, Dallas Records i TBF vam poklanjaju besplatan download novog singla TBF-a “UVIK KONTRA” koji će se od četvrtka, 6. prosinca u podne pa do ponedjeljka, 10. prosinca također u podne moći skinuti sa sitea dallasmusicshop.com: http://www.dallasmusicshop.com/FreeMP3.aspx?fl=TBF !

Kako je bilo i za očekivati, koncert TBF-a u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 21.12. je pred rasprodajom.

Zbog ogromnog interesa dodan je novi koncert dan poslije, u subotu 22. Prosinca!

TBF u Tvornicu kulture dolaze nakon gotovo tri i pol godine tijekom kojih su zacementirali status jednog od naših najvećih bendova posljednjih nekoliko desetljeća. Popularnost grupe odavno se prelila u ostatak regije, ali i u puno veće prostore od poznatog kluba u Šubićevoj, tako da su unazad godinu dana momci rasprodali veliku dvoranu Doma sprotova, kao i privukli gotovo 15,000 ljudi na prošli doček nove godine na Britancu.

S obzirom da su njihovi koncerti uvijek bili puno više od običnog odrađivanja, momci će za ovu priliku pripremiti posebne set liste, odnosno neće izvesti dva identična koncerta. Svaki dan imati će drugačiju i ispremiješanu set listu pjesama, tako da oni najvjerniji fanovi koji će doći na oba koncerta, dobiju drugačije iskustvo oba dana.

Posljednjih 300 ulaznica za petak 21.12. u prodaji je na standardnim prodajnim mjesta, a na ista u ponedjeljak 10.12. kreću u prodaju karte za subotnji koncert.

Cijena ulaznica za oba koncerta u pretprodaji je 80 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta iznositi će 100 kn.

Karte za koncert, između ostalih prodajnih mjesta potražite i u Dallas Music Shopu u Tkalčićevoj 7.

Ček dis aut