Tesla Radio Festival donosi Karlovcu dva dana rock eksplozije

tesla radio festival

Uz 250. obljetnicu Gimnazije Karlovac i 160. obljetnicu rođenja velikog Nikole Tesle, koji je ljubav prema fizici stekao upravo u ovoj karlovačkoj školi, na inicijativu i u organizaciji prof. Gordana Beglera u središtu Karlovca održat će se prvi Tesla Radio Festival, na kojem publiku u dva dana očekuju nastupi brojnih odličnih bendova u samom središtu Karlovca.

jonathan_press1Poznat je i lineup Tesla Radio Festivala, koji će se održati 24. i 25. lipnja u središnjem karlovačkom parku, u šancu ispod Edisona. U posljednji tren ipak je otpala ideja o dvije pozornice pa je spisak sudionika ponešto sužen (iako će ih u dva dana zasvirati 16, što nipošto nije mala brojka), a mnogi su zainteresirani bendovi nažalost morali biti i odbijeni jer jednostavno nema mjesta, odnosno vremena za sve.

Oba dana koncerti će počinjati već u 16,30 sati, a potrajati do 2 ujutro. Točna satnica biti će objavljena uskoro:

Petak, 24. lipnja – Yato (Karlovac), Udriground (Duga Resa), Them Moose Rush (Bjelovar), Roppongi Red (Zagreb), My Buddy Moose (Rijeka), Rolin Humes (Sisak), Dječaci (Split) i The Black Room (Rijeka).

Subota, 25. lipnja – Lorelei (Karlovac), Tight Grips (Karlovac), Chui (Zagreb/Zadar), Ant & Hunter (Karlovac), Irena Žilić (Zagreb), Punčke (Vinkovci), Jonathan (Rijeka) i Nipplesi (Karlovac).

Koncerti su besplatni i poklon su Gimnazije Karlovac svome gradu. Glavni organizator je ispred Gimnazije prof. Gordan Begler, a potporu u organizaciji pružio je poznati karlovački glazbenik i novinar Damir Kundić.

Ček dis aut