The Ant – “Skinny Little Lover”

Ne tako davno s oduševljenjem smo vam predstavili ovu glazbenu poslasticu, a sada je riječki bend The Ant predvođen Anthonyjem Kukuljanom snimio i videospot za svoj aktualni singl “Skinny Little Lover”.

20160521_125515Ulogu protagonista spota hrabro je utjelovio Devin Juraj, mladi i talentirani finalist TV showa “Supertalent”. Lakoća kojom svoje emocije pretvara u pokret bila je sasvim dovoljna da zaokupi pažnju redateljice Kristine Barišić i Devina stavi u prvi plan. Progresivna glazba The Anta u sinergiji s Devinovim pokretima dobila je jednu sasvim novu dimenziju u antičkom prostoru pulske Arene.

Glazbu i tekst za “Skinny Little Lover” napisao je Anthony Kukuljan, dok aranžman potpisuje cijeli bend. Singl je sniman u Studiju Megaphone u Rijeci, a glazbenu produkciju zajednički su radili Davor Tomić Pinky (Father) i Anthony Kukuljan.Anthony Kukuljan 2013. predstavio se kao kantautor umjetničkog imena The Ant. Sada je oko sebe okupio grupu koja djeluje pod istim imenom te objavljuje novi singl “Skinny Little Lover”. U suradnji sa svojim sugrađanima Brankom Kovačićem (Jonathan), Franjom Jardasem (Father) i Vladimirom Tomićem (Moskva) snima svoje novo diskografsko izdanje.

Nakon svog prvog izdanja “LP {Love & Pain}”, prije godinu dana objavio je singl “Just Leave” koji je već tada predstavljao svojevrstan prijelaz na čistokrvi bendovski zvuk kojemu teži. Novi materijal sada već pomalo daje pregled mračne atmosferičnosti i žestokih alternativnih riffova koji će prožimati novo izdanje.

Ček dis aut