The Black Wizards i IMP za heavy stoner večer u Savskoj 160

Iz Portugala u zagrebački Vintage Industrial Bar večeras stiže četverac The Black Wizards kojeg na gitari i vokalu predvodi karizmatična Joana, a predstavit će vam najbolje od portugalske heavy fuzzadelic glazbe. Domaća podrška stiže iz Belišća. IMP, zanimljiv heavy stoner bend koji je bio u hibernaciji nekoliko godina ovim koncertom najavljuju novi smjer i novi materijal.

Rođeni u digitalnoj eri, analogni rokeri The Black Wizards sviraju jako zanimljiv mix heavy fuzz glazbe. Bez preglumljavanja i pretjerivaja, sviraju iskreni blues prefarban fuzzom. Joana, Paulo, Helena i João imaju jedan EP i studijski debi album, a za 1. rujna su najavili izlazak novog albuma “What The Fuzz!”, kojeg će i premijerno predstaviti u Vintage Industrialu. Ako volite heavy rock s dozom 70-ih, presvučen sa moćnim bluesy vokalima, ova djeca Zeppelina i Sabbatha će sigurno zadovoljiti vaše apetite.

IMP, četveročlani stoner/blues/metal bend iz Belišća, u najnovijoj inkarnaciji svira ponovno od svibnja 2016. u postavi: Jura (vokal & gitara), Dado (bubnjevi), Matej (bass) te Igor (gitara). Bend je bio aktivan do cca 2012. te su u tom periodu i snimili demo album s 4 pjesme te još nekoliko stvari od kojih je “Generation Blind” dobila odjeka pa je svirana i po radijskim postajama.

Nakon višegodišnje stanke, bend je satkao put novog plana i zagrebačkoj publici će ovaj četvrtak predstaviti nove pjesme, a ako će biti sve po planu, do kraja ove godine izbacit će EP s 5 pjesama. Ako volite Clutch, Down, Corrosion of Confomity, Alice in Chains, a od domaćih favorizirate She Loves Pablo ili Cojonese, ovo će bit nešto što će vam definitivno uljepšati večer u Savskoj 160.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna dostupne su i danas dok će na ulazu u klub karta iznosi 55 kuna.

Ček dis aut